מרכיבים
כרובית.
שן שום.
חצי לימון סחוט.
קצת רוזמרין קצוץ.
שקדים קלופים.
הוראות הכנה
שמים חתיכות כרובית בנינג'ה ומפעילים אותו בפולסים כדי לשמור על הגודל של החתיכות.
מפעילים תנור על 200 מעלות ומכניסים את הגרגירים עד להזהבה (5-7 דקות).
לרוטב מערבבים שן שום כתושה, חצי לימון סחוט, רבע כוס שמן זית ורוזמרין קצוץ.
שופכים את הרוטב על הכרובית ומערבבים, מוסיפים מעל שקדים קלופים וזה מוכן.
בתיאבון!
רוצה להכיר את השייק המיוחד של ג'וס פלאס? (שייק קומפליט)
מה יש בשייק הקומפליט?
פחמימות ללא גלוטן, סיבים תזונתיים, שומן בריא מאצות וזרעי דלעת, חלבון צמחי, מינרלים וויטמינים (מ-17 סוגים של פירות וירקות!).
מעולה לטבעונים, לספורטאים ולכל מי שרוצה לחזק ולהזין את הגוף
מגיע בטעמים שוקו ווניל לפי טעמכם
אפשר לשלוח לנו הודעה בוואטסאפ מכאן, או למלא את הפרטים בטופס ונחזור אליך בהקדם
אנחנו כאן לכל שאלה.
אפשר לשלוח לנו הודעה בוואטסאפ מכאן, או למלא את הפרטים בטופס כאן למעלה ונחזור אליך בהקדם.