מתכון ללחם ברוקולי וטחינה

לכל אלה שמכורים ללחם ורוצים להימנע מקמח, מתכון פשוט וטעים.

מרכיבים

כוס וחצי ברוקולי.

כוס וחצי טחינה גולמית.

4 ביצים.

2 כפות שמן זית.

כף סוכר קוקוס.

 כפית אבקת אפייה.

כפית פפריקה.

1.5 כפיות מלח.

כף סילאן.

כף שומשום.

2 כפות צ'יה.

כף גרעיני דלעת.

 

הוראות הכנה

שמים בבלנדר או מעבד מזון את ה-4 ביצים, 2 כפות שמן זית, כף סוכר קוקוס,  כפית אבקת אפייה, כפית פפריקה,

1.5 כפיות מלח וכף סילאן..

 מעבירים לקערה ומוסיפים את כף שומשום, 2 כפות צ'יה וכף גרעיני דלעת.

מעבירים לתבנית משומנת, ומעל מפזרים גרעינים, מכניסים לתנור ל40-45 דקות על 180 מעלות.

בתיאבון!

מה יש בשייק הקומפליט?

פחמימות ללא גלוטן, סיבים תזונתיים, שומן בריא מאצות וזרעי דלעת, חלבון צמחי, מינרלים וויטמינים (מ-17 סוגים של פירות וירקות!).

מעולה לטבעונים, לספורטאים ולכל מי שרוצה לחזק ולהזין את הגוף

מגיע בטעמים שוקו ווניל לפי טעמכם

רוצה לברר עוד פרטים על השייק?

אפשר לשלוח לנו הודעה בוואטסאפ מכאןאו למלא את הפרטים בטופס ונחזור אליך בהקדם

תודה שפנית אלינו. נחזור אליך בהקדם.

רחלי נוימן - תזונאית הבית של ג'וס פלאס ישראל, מספרת על שייק הקומפליט

אנחנו כאן לכל שאלה.

אפשר לשלוח לנו הודעה בוואטסאפ מכאןאו למלא את הפרטים בטופס כאן למעלה ונחזור אליך בהקדם.

עוד מוצרי בריאות מבית היוצר של ג'וס פלאס